Over - De zaak advocatuur

Advocaat voor ondernemers

Mijn belangrijkste drijfveer als advocaat is het helpen van ondernemers. Ik denk in oplossingen en kansen, niet in problemen of onmogelijkheden. Dat moet dan ook altijd het doel zijn: het werken naar een oplossing, stappen vooruit zetten.

Deze motivatie werkt door in mijn werkwijze. Ik neem de juridische zaken van jouw bedrijf uit handen, zodat jij kunt werken aan je core business: ondernemen!

Tot slot vind ik het belangrijk om een samenwerking aan te gaan. Ik wil je onderneming leren kennen, zodat ik de advisering daarop kan richten. Deze transparantie kun en mag je ook van mij verwachten. Ik geef openheid over de kosten en de kans van slagen van een zaak of jouw plannen. Je krijgt altijd praktisch, realistisch en eerlijk advies.

Waar ben ik goed in?

Als advocaat denk ik verder dan de juridische kwestie. Ik ben er niet alleen voor een oplossing van een probleem, maar ook om als sparringspartner mee te denken aan de ontwikkeling van jouw business. Ik adviseer op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Hierbij kun je denken aan de volgende situaties:

  • Je hebt een dagvaarding ontvangen of de andere partij dreigt met een procedure;
  • De contractspartij komt afspraken niet na of betaalt de facturen niet;
  • Je wilt advies bij het opstellen of controleren van een overeenkomst of algemene voorwaarden;
  • Je wilt werknemers aannemen of ontslaan;
  • Je hebt schade geleden of dreigt schade te lijden;
  • Of natuurlijk als je wilt sparren over kansen en mogelijkheden van je bedrijf.

Wil je meer weten over wat ik doe? Houd mijn blog in de gaten. In de artikelen geef ik een heldere uitleg van juridische zaken en updates over ontwikkelingen.

Wat er ook speelt, trek op tijd aan de bel! In veel gevallen kunnen geschillen worden voorkomen of erger worden voorkomen.

Wie ben jij?

Om goed te kunnen adviseren vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent en wat je doet. Een nauwe samenwerking zorgt ervoor dat ik advies op maat kan geven. Ik streef niet alleen naar een antwoord op de juridische vraag, maar vooral naar een advies voor jóuw (juridische) situatie. Door mijn achtergrond in de Bedrijfskunde en ervaring met ondernemende klanten ben ik in staat om verder te denken dan het juridische.

Ik kom graag langs om kennis te maken!

Wat gaat dat kosten?

Niet alleen in de advisering, maar ook wat betreft de kosten werk ik transparant. Vooraf bespreek ik met welke kosten je rekening moet houden. Afhankelijk van de situatie kunnen we een vaste prijs afspreken. Als dat niet kan, bepaal ik samen met jou de te verwachten kosten en houd ik je steeds op de hoogte, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Heb je een rechtsbijstandsverzekering? Laat het weten! In een aantal gevallen vergoedt de verzekering de juridische kosten of biedt het een tegemoetkoming.

Ook is het mogelijk om een ondernemersabonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van juridisch advies. Ik zorg ervoor dat de juridische zaken op orde zijn en je snel wordt geholpen bij juridische vragen. Neem gerust (vrijblijvend) contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wie ben jij